Laden...Even geduld aub...

Onze nieuwsbrief


Over SNAG

SNAG® is de afkorting voor Starting New At Golf. SNAG® is de gemakkelijkste en vooral leukste manier om het golfspel te leren. 

Waar? Overal! In de gymzaal, op het schoolplein, op een speelveldje of tennisveld, op asfalt, gras, zand of sneeuw, alles kan!

Met wie? Iedereen! Met het gezin, vrienden, collega’s of buren. In ieder van ons schuilt een golfer.

Wanneer? Altijd! SNAG® kan zo wel binnen als buiten gebruikt worden. Er is altijd wel een moment om met SNAG® te starten.


roy-en-ollazabal500.jpg

Het is de meest gebruikte "first touch" golfuitrusting ter wereld. Alle details van conventionele golfclubs zijn in de ontwikkeling van het SNAG® programma opgenomen. Zo geven de clubs eenzelfde gevoel qua grip, clubhoofd en swing als een normale club. Er zijn er twee, de Launcher® voor het pitchen, chippen en launchen™ en de Roller® voor het putten.

De clubs zijn onderverdeeld in de leeftijdscategorieën 4-7 jaar, 7-11 jaar en 11 jaar en ouder. Ze zijn leverbaar in links- en rechtshandige uitvoering in lengtes van 56, 66, 76 en 86 centimeter. De ballen zijn een kleinere variant van een tennisbal, deze zijn vooral zeer veilig in het gebruik. De verschillende doelen zijn voorzien van klittenband zodat de ballen hieraan vastkleven. Ze zijn er in verschillende vormen, allereerst de Flagsticky®, deze vervangt de holecup en dient om uit te holen. 

De Rollerama® wordt gebruikt voor het putten en chippen en de (Giant) Bullseye® voor het pitchen en de langere afslag. 

Er zijn verschillende lesmiddelen ontwikkeld met leuke namen zoals SNAGazoo® of Snapper®. Ze dienen allemaal om specifieke onderdelen van de golfswing te leren. SNAG® heeft daarbij eigen lesmateriaal ontwikkeld waarbij de uitkomsten in de praktijk uitzonderlijk zijn. Iedereen, jong of oud maakt zich met SNAG® het golfspel bijzonder snel eigen. Het materiaal is uitgevoerd in frisse, heldere kleuren en zeker geen speelgoed!

Dutch Golf Supplies BV is de exclusieve distributeur van SNAG® voor de Benelux.  Op deze speciale SNAG® sectie vindt u alles wat u wilt weten over SNAG®. 
U kunt er terecht voor leerzame instructie DVD’s, het unieke trainingsprogramma, links naar tientallen leuke YouTube filmpjes  en natuurlijk uitgebreide informatie over alle SNAG® producten. Deze zijn eenvoudig en snel te bestellen in onze uitgebreide SNAGshop.

GROUPSH1.JPG