Laden...Even geduld aub...

Onze nieuwsbrief


Over ons

Dutch Golf Supplies BV biedt een breed assortiment kwaliteitsproducten voor golfbanen, driving ranges, greenkeepers en golfshops. Als totaalleverancier verkopen wij niet alleen producten, maar denken wij graag met u mee en bieden op een professionele en veelal innovatieve manier een totaaloplossing voor aanvragen en projecten, groot of klein. Wij onderscheiden ons door onze betrokken en klantgerichte manier van werken. Wij leveren kwaliteit voor een scherpe prijs in combinatie met de best denkbare service. Ons credo is: wij doen wat we beloven!

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij in 2011 als eerste bedrijf in de branche een complete webshop ingericht. Waar concurrenten een selectie van producten onderbrengen in een catalogus, hebben wij ervoor gekozen juist alle producten van de grote fabrikanten in de webshop op te nemen. Uw keuze is hierdoor bijna onbeperkt.

Bestellen via de webshop  gaat snel en eenvoudig. Nadat u met enkele muisklikken een account heeft aangemaakt, kunt u uw bestelling doen op momenten dat het u uitkomt. Betaling is in de webshop niet nodig, na ontvangst van de goederen ontvangt u een factuur. U kunt op elk moment terugzien wanneer u wat heeft besteld, heel eenvoudig en gemakkelijk. Het grootste deel van de producten in de webshop kunnen wij direct uit voorraad leveren. En heeft u een product niet gevonden in onze webshop? Neemt u gerust contact met ons op, wij adviseren u graag.

Dutch Golf Supplies BV 

 Quality Products for Professionals in Golf 

 

   dgsgevel3.jpggevel2.JPG

 


dgs4.jpg

 

 

AAEAAQAAAAAAAAVnAAAAJGM2NWE5ZDk3LTNkNDEtNDE5MS1iYmNhLTAxMTFlNGM5NmFlNQ.jpg

w. dutchgolfsupplies.nl

 

 

 

 

 

 

 

 
In december 2011 heeft Dutch Golf Supplies B.V. een nieuw pand met kantoor,  showroom en magazijn geopend (foto volgt). Hier vindt u alles voor de driving range alsook SNAG® - Starting New At Golf.
Dutch Golf Supplies B.V. is ontstaan uit een samenwerking van het Engelse International Golf Development Ltd. en Roy Merkenhof, inmiddels jarenlang ervaren in en bekend met de golfbranche.(foto)
 
Door aan te sluiten bij een groep internationale bedrijven hebben wij onze krachten gebundeld.  Door deze omvang kunnen wij scherpe tarieven aanbieden voor kwaliteitsmerken en daar blijft het niet bij. Samen met onze internationale collega’s zijn we continu op zoek naar de juiste kwaliteitsproducten met de beste prijs/kwaliteitsverhouding voor u.
Wij onderscheiden ons door uitsluitend te werken met A-merken zoals Range Servant, Fiberbuilt, Tourlinks, Standard Golf en het geven van een eerlijk en vakkundig advies. Naast dit persoonlijk advies kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week terecht op onze website met geïntegreerde webshop.            
Daar kunt u op het tijdstip dat het u uitkomt  informatie verzamelen over producten of diensten, een offerte aanvragen of uw bestelling doen. Onze webshop biedt speciale web-only tarieven waarbij uw voordeel flink kan oplopen!
Wij selecteren iedere maand een aantal producten die wij tegen zeer aantrekkelijke kortingen aanbieden. Wij kunnen deze lage prijzen aanbieden omdat wij deze in grote aantallen inkopen.  
Zo profiteert u mee van ons inkoopvoordeel!
Daarbij, Dutch Golf Supplies B.V. staat niet stil. Letterlijk.  Binnenkort zullen we op de speciale SNAG®  sectie meer dan 25 verschillende (instructie)films over SNAG® – Starting New At Golf plaatsen. Hierin wordt uitgelegd hoe SNAG werkt en wat het kan betekenen voor iedere beginnende golfer.  
In de komende periode zullen diverse nieuwe producten aan het assortiment worden toegevoegd, wij zullen u hiervan op de hoogte brengen via onze nieuwsbrief.  U kunt zich hier aanmelden voor deze nieuwsbrief.
In 2012 belooft Dutch Golf Supplies B.V. de beste maand-deals, uitbreiding van ons productprogramma en enkele verrassingen die we nog niet verklappen.
Maak kennis met ons assortiment en kijkt u eens rond in onze webshop. Het grootste deel van onze producten kunnen wij direct uit voorraad leveren!