Laden...Even geduld aub...

Onze nieuwsbrief


Projecten

Hier vindt u een overzicht van projecten welke wij recentelijk hebben verzorgd. Deze pagina zal regelmatig van interessante installaties en/of projecten worden voorzien. 

 

Teeline met het kunstgras DT30 en Ultrabase Champion panelen.

Bij Golf Club Gut Grambek eV. wilde men de driving range upgraden. De keuze viel op Teeline DT30 ter vervanging van de traditionele afslagmatten. Bij dit project is het kunstgras geinstalleerd op de kunststof Ultrabase Champion panelen. De panelen zorgen voor een stabiele ondergrond. Het resultaat is een strak afgewerkte teeline van comfortabel kunstgras met speeleigenschappen die het hele jaar door hetzelfde zijn.

IMG_3318.JPG

IMG_3325.JPG

 

 


ProTracer Range bij Golfcenter Amsteldijk

amsteldijk.jpg


The Dutch.

Op uitnodigiging van The Dutch hebben wij het kunstgras op de driving range vervangen voor nieuwe matten. Deze matten zijn ingelegd in het aanwezige kunstgras. De golfprofessionals hebben nu de beschikking over zogenoemde Teaching matten met belijning en de overige afslagplaatsen werden voorzien van matten van het model Pro.

The_Dutch.jpg


Amsterdam Old Course

Amsterdam Old Course wilde de leden de mogelijkheid bieden om ook 's-avonds te kunnen oefenen op de driving range. Met het aanbrengen van 5 stuks RangeLight™ LED verlichtingsarmaturen is daaraan op een zeer economische manier invulling gegeven.

IMG_0061_(2).jpg


Diverse matten projecten

Onderstaand een collage van verschillende projecten met matten. Zo mochten wij 20 Teaching matten leveren aan het gedeelte voor de golfprofessionals van Golfcenter Seve. De overige 60 afslagplaatsen werden voorzien van Fiberbuilt matsystemen. Ook werden nieuwe revenew™ matten geleverd aan o.a. Amsterdam Old Course, Leidschendamse Golfvereniging Leeuwenbergh, Golf & Country Club Edda Huzid, Sallandsche Golfclub de Hoek en de John Woof Golfacademy.

Collage_matten.jpg


Golflockers

Nieuwe golflockers werden geleverd aan o.a. Golfpark Spandersbosch, Golf- en Recreatiepark 't Caves en John Woof Golfacademy.